Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Citroën HY Theault


Zoekt u een Citroen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Citroen!

Heeft u een Citroen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Citroën HY Theault | Originele paardenwagen | Uitvoerig gerestaureerd | 1964

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Originele paardenwagen
- Onderhoudshistorie bekend
- Aangepast in opdracht van Citroën door carrosseriebouwer Theault
- Erg zeldzaam
- 1911cc 4-cilinder

Zeldzame Citroën HY Theault te koop
Een Citroën HY is al een bijzondere verschijning, maar de Franse klassieker die we hier aanbieden is helemaal een uniek geval. Het gaat hier om een originele Citroën HY Theault die nieuw geleverd is in 1964 in het zonnige Frankrijk. De HY werd in opdracht van Citroën geleverd aan carrosseriebouwer Theault, die deze van een speciale ombouw voorzag. In dit geval een ombouw die geschikt is voor het transport van grote paarden. Het is werkelijk een unieke en zeldzame verschijning die u niet snel tegenkomt. Zeker niet in de staat waarin deze Franse oldtimer verkeert.

Uitvoerig gerestaureerde Citroën HY Theault te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien gaat het hier om een uitvoerig gerestaureerde Citroën HY Theault. De restauratie heeft zo’n 10 jaar geduurd en er zijn kosten noch moeite gespaard om hier een topexemplaar van te maken. De Citroën HY is voorzien van een prachtig rood-wit lakwerk dat erg mooi combineert met het houtwerk. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met donkerbruine bekleding en een extra zitplaats achterin. Wanneer u de achterklep opent is er ruimte voor 2 paarden.

Gerestaureerde Citroën HY Theault kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Citroën HY Theault? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c3445
  • Merk: Citroen
  • Model: HY
  • Jaar: 1964