Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Citroën Dyane 400


Zoekt u een Citroen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Citroen!

Heeft u een Citroen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Citroën Dyane 400 | Reclame-/Promotievoertuig | Historie bekend | 1987

Highlights:

- Volledige onderhoudshistorie bekend
- Ideaal als promotievoertuig of minicamper
- Glazen raam aan beide zijkanten
- Bagagerek op het dak

Citroën Dyane 400 bestelwagen te koop
Bent u op zoek naar een klassieke bestelwagen of minicamper? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden te koop aan deze prachtige Citroën Dyane 400 uit 1987. Deze Citroën Dyane 400 is afkomstig van een echte liefhebber die de oldtimer altijd goed heeft onderhouden. De volledige onderhoudshistorie is aanwezig en vastgelegd in facturen. Tevens zijn er tal van instructieboekjes en andere leuke achtergrondinformatie aanwezig.

Citroën Dyane 400 te koop bij E&R Classics
De Citroën Dyane 400 is een oldtimer die u niet zo snel tegenkomt. Deze klassieker is perfect om te gebruiken als promotievoertuig of om lekker mee rond te trekken als minicamper. Wat deze bestelwagen uniek maakt, is dat hij is uitgerust met ramen aan beide zijkanten. De unieke looks van deze klassieke Citroën worden nog eens extra benadrukt door het mooie oranje lakwerk. Tevens zijn er een aantal leuke extra’s aangebracht zoals een bagagerek, donker interieur en houten stuurwiel.

Citroën Dyane 400 bestelwagen kopen?
Bent u op zoek naar een Citroën Dyane 400 om lekker mee te toeren of te gebruiken als promotievoertuig? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c9108
  • Merk: Citroen
  • Model: Dyane
  • Jaar: 1987