Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Citroën C4


Zoekt u een Citroen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Citroen!

Heeft u een Citroen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Citroën C4 | Gerestaureerd | Gereviseerde motor | Schuifdak | 1929

Highlights:

- Gerestaureerd
- Motor gereviseerd in 2020
- Schuifdak
- Te zien geweest in Duitse speelfilm
- Two-tone lakwerk
- Mooi chroomwerk

Gerestaureerde Citroën C4 te koop
Liefhebbers van vooroorlogse klassiekers opgelet: wij bieden te koop aan deze prachtige Citroën C4 uit 1929. Deze klassieke Citroën komt uit de collectie van een vaste klant die de auto heeft ingeruild voor een andere oldtimer. De Citroën C4 is in het verleden gerestaureerd en in 2020 is de motor gereviseerd. Een leuk feitje over deze oldtimer is dat hij te zien was in de Duitse speelfilm Liesl Karlstadt & Karl Valentin. Zowel optisch als technisch verkeert deze C4 in een goede staat.

Citroën C4 met two-tone lakwerk te koop
Deze Citroën C4 is echt een plaatje om te zien. Hij is voorzien van een prachtig two-tone lakwerk in de kleur bordeaux rood en zwart. Een kleurstelling die prachtig staat op de Citroën en helemaal past bij een vooroorlogse klassieker. Het chroomwerk verkeert in een zeer goede staat en combineert erg mooi met het donkere lakwerk. Het interieur is voorzien van twee extra klapstoeltjes waardoor er ruimte is voor 6 personen. Wat helemaal fijn is, is dat deze klassieker is uitgerust met een schuifdak over de hele lengte zodat u heerlijk kunt genieten van het zonnetje tijdens het rijden.

Citroën C4 kopen?
Bent u op zoek naar een Citroën C4 uit 1929? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c8399
  • Merk: Citroen
  • Model: C4
  • Jaar: 1929