Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Citroën 2CV6


Zoekt u een Citroen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Citroen!

Heeft u een Citroen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Citroën 2CV6 |Charleston | Gerestaureerd | 1982

Highlights:

- Charlestonserie
- Luxere bekleding
- Uitvoerig gerestaureerd
- Komt uit een privécollectie

Originele Citroën 2CV6 Charleston
Een Citroën 2CV6 is al een leuke auto, maar een originele Charlestonserie in deze staat is helemaal super. Dit absolute topmodel van de 2CV6-serie is uitgerust met luxere bekleding, de kenmerkende tweekleurige lak, sierlijke striping op de zijkant en een handmatig te bedienen roldak.

De historie van deze Citroën 2CV6 Charleston
Deze Citroën 2CV6 Charleston is een originele Nederlandse auto en komt uit de privécollectie van een echte liefhebber. De auto is onderdeel geweest van een verzameling bestaande uit meer dan 20 klassiekers. De verkoper is op het punt gekomen dat hij een leeftijd heeft bereikt dat het tijd is om wat auto's van de hand te doen, en heeft daarom zijn Citroën 2CV6 Charleston via ER Classics verkocht.

De auto is 7 jaar geleden gerestaureerd en verkeert in zeer goede staat. Zowel technisch als optisch. Kortom: een prachtige Citroën 2CV6 Charleston om heerlijke kilometers mee te maken.

Citroën 2CV6 Charleston kopen?
Bent u op zoek naar een Citroën 2CV6 Charleston in uitstekende staat? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c7471
  • Merk: Citroen
  • Model: Nee
  • Jaar: 1982