Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Citroën 2CV Spécial


Zoekt u een Citroen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Citroen!

Heeft u een Citroen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Citroën 2CV Spécial | 53.390 km | 26 jaar 1 eigenaar | 1986

Highlights:

- Originele tellerstand: 53.390 km
- 26 jaar 1 eigenaar
- Mooi rood lakwerk
- Bagagerek

Citroën 2CV Spécial met lage tellerstand te koop
Bent u op zoek naar een leuke 2CV in goede staat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden te koop aan deze Citroën 2CV Spécial uit 1986. Deze 2CV is nieuw geleverd in Nederland en is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker maar liefst 26 jaar in zijn bezit heeft gehad. Het unieke van deze Citroën 2CV is dat hij een originele tellerstand van slechts 53.390 km heeft.

Citroën 2CV Spécial met diverse opties te koop
Bij het zien van deze Citroën 2CV krijgt u automatisch een glimlach op uw gezicht. Het rode lakwerk staat prachtig op deze oldtimer en combineert erg mooi met het donkere interieur en het zwarte roldakje. Wanneer het zonnetje schijnt klapt u dit roldakje in een handomdraai om zodat u lekker kunt genieten van de buitenlucht. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een kofferrek, dat helemaal past bij een auto uit deze periode. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze Citroën 2CV?

Citroën 2CV Spécial kopen?
Bent u op zoek naar een Citroën 2CV Spécial uit 1986? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c4114
  • Merk: Citroen
  • Model: 2CV
  • Jaar: 1986