Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Citroën 2CV


Zoekt u een Citroen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Citroen!

Heeft u een Citroen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Citroën 2CV | Rally Look | 652 CC | Unieke verschijning | 1982

Highlights:

- Rally look
- 652cc Citroën Visa motor
- K&N luchtfilter
- Oliekoeler
- Kuipstoelen
- Brede banden en spatborden
- Remschijven voor

Citroën 2CV met rally look te koop
Liefhebbers van unieke oldtimers opgelet! Wij bieden te koop aan deze wel heel speciale Citroën 2CV uit 1982. Deze Citroën 2CV is nieuw geleverd in Nederland en in het verleden gerestaureerd en gepersonaliseerd met een unieke Rally Look. De motor van deze 2CV is vervangen door een 652cc motor uit een Citroën Visa die zorgt voor meer power dan een standaard 2CV motor. De klassieker is tevens voorzien van een K&N luchtfilter, oliekoeler en schijfremmen voor, wat zorgt voor een fantastische rijbeveling.

Gerestaureerde Citroën 2CV te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Citroën 2CV alles behalve standaard. Zo zijn de spatborden verbreed om plaats te maken voor de brede rallybanden. Er zijn diverse rallystickers aangebracht en de ramen achter zijn getint. Het interieur is voorzien van kuipstoelen met Sparco racegordels en traanplaat op de vloer. Bent u op zoek naar een unieke Citroën 2CV om rally’s mee te rijden of shows mee te bezoeken? Dan is dit de oldtimer voor u.

Citroën 2CV met rally look kopen?
Bent u op zoek naar een Citroën 2CV met rally look uit 1982? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c0740
  • Merk: Citroen
  • Model: 2CV
  • Jaar: 1982