27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Chevrolet Corvette C3 Targa 1982


Zoekt u een Chevrolet?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Chevrolet!

Heeft u een Chevrolet en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT 


Chevrolet Corvette C3 1982 Collector Edition, crossfire injectie in fantastische staat

De Chevrolet Corvette C3 werd gebouwd tussen 1968 en 1983 en was de derde generatie van de legendarische Corvette. Het laatste jaar werd de Collector Edition geïntroduceerd waarvan er maar slechts 6759 van werden geproduceerd. Deze is onder andere te herkennen aan zijn speciale kleur, zijn speciale aluminium velgen, en het cross-fire injectiesysteem. Door dit injectiesysteem is dit het enige C3 model met de rijeigenschappen van de C4 serie. Dit exemplaar betreft een Chevrolet Corvette C3 Collector Edition uit het bouwjaar 1982. Hij verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De 5735CC V8 motor (L83) met het Crossfire injectiesysteem levert 200HP en deze is gekoppeld aan de automatische versnellingsbak. Verder is hij voorzien van een glazen targa dak. Rijdt uitstekend met uiteraard een fantastisch geluid. Kortom een zeer unieke en zeer goede Chevrolet Corvette C3.

  • Ref. nr.: 1523
  • Merk: Chevrolet
  • Model: Corvette
  • Jaar: 1982