Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Chevrolet Camaro Z28


Zoekt u een Chevrolet?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Chevrolet!

Heeft u een Chevrolet en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Chevrolet Camaro Z28 | Gerestaureerd | Historie bekend | 1977

Highlights:

- Gerestaureerd in 2014-2016
- Zorgvuldig gedocumenteerde restauratie
- Gereviseerde motor en versnellingsbak
- Zeldzaam overgangsmodel
- 5.7 Liter, V8 motor
- Airconditioning

Gerestaureerde Chevrolet Camaro Z28 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Chevrolet Camaro Z28 uit 1977. Deze klassieker is afkomstig van een bekende klant van ER Classics die de auto heeft ingeruild op een andere oldtimer. De Camaro is in de periode van 2014 - 2016 gerestaureerd en de restauratie is vastgelegd in een uitgebreid logboek. De facturen van de restauratie zijn aanwezig. De Camaro Z28 wordt aangedreven door de meest krachtige 5.7 Liter, V8 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. De motor en versnellingsbak zijn beiden gereviseerd. De Camaro heeft schijfremmen voor die zorgen voor een comfortabele rijbeleving.

Chevrolet Camaro Z28 uit 1977 te koop
De Chevrolet die we hier te koop aanbieden is niet zomaar een Camaro. Het gaat hier om het zeldzame 1977 ½ overgangsmodel met de metalen en in de carrosseriekleur gespoten bumpers. Hij is uitgevoerd in een wit lakwerk en heeft wit gespoten velgen. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met zwarte kunstlederen bekleding. De Camaro is tevens uitgerust met een periodecorrecte radio en airconditioning zodat u heerlijk koel blijft tijdens het toeren.

Chevrolet Camaro Z28 kopen?
Bent u op zoek naar een Chevrolet Camaro Z28 uit 1977? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c0046
  • Merk: Chevrolet
  • Model: Camaro
  • Jaar: 1977