Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Chevrolet Bel Air


Zoekt u een Chevrolet?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Chevrolet!

Heeft u een Chevrolet en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Chevrolet Bel Air | Gerestaureerd | Goede staat | 1953

Highlights:

- In het verleden gerestaureerd
- 3858cc 6-cilinder
- Handgeschakelde versnellingsbak
- Witte hydraulische soft top
- Two-tone interieur

Gerestaureerde Chevrolet Bel Air te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Chevrolet Bel Air uit 1953. Het gaat hier om een Amerikaanse klassieker die in het verleden is gerestaureerd en in een goede optische en technische staat verkeert. De Chevrolet Bel Air wordt aangedreven door een 3858cc 6-cilinder motor met handgeschakelde 3-versnellingsbak. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze imposante Amerikaanse oldtimer?

Rode Chevrolet Bel Air te koop
Het eerste wat opvalt bij het zien van de Chevrolet Bel Air is zijn enorme motorkap met imposante grille met blinkend chroomwerk. Tijdens de restauratie is deze Bel Air voorzien van een prachtig rood lakwerk dat helemaal past bij een klassieker uit de jaren 50 en erg mooi combineert met de vele chromen accessoires. Het interieur is uitgevoerd in two-tone rood/witte bekleding die een mooi samenspel vormt met het lakwerk. De Bel Air is tevens uitgerust met een witte hydraulische soft top zodat u ook bij twijfelachtig weer heerlijk kunt gaan toeren.

Chevrolet Bel Air uit 1953 kopen?
Bent u op zoek naar een Chevrolet Bel Air uit 1953? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c7363
  • Merk: Chevrolet
  • Model: Bel Air
  • Jaar: 1953