27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Cadillac Fleetwood Sedan 1959


Zoekt u een Cadillac?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Cadillac!

Heeft u een Cadillac en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD / VERKAUFT / VENDU / VERKOCHT

Cadillac Fleetwood Sixty Special 1959, technisch zeer goed, matig lakwerk

Dit is een Cadillac Fleetwood Sixty Special uit het bouwjaar 1959. Het bouwjaar 1959 is het meest gewilde model en is vooral te herkennen aan de extra grote vleugels en de dubbele ‘Bullet’ achterlichten. Het lakwerk is zeer matig, het interieur en het chroomwerk verkeren in mooie en goede staat. De motor betreft de 6391CC (390CUI) V8 die een vermogen levert van 329HP en is gekoppeld aan de automatische versnellingsbak. In 2008 is de automatische versnellingsbak gereviseerd. Verder zijn vanaf 2008 tot heden onder andere de aandrijfas, differentieel, stuurinrichting, wielophanging etc. gereviseerd. Technisch verkeert hij in zeer goede staat. De Sixty Special uitvoering was destijds de meest luxe uitvoering van de Fleetwood. Onder andere voorzien van elektrische ramen, stuurbekrachtiging en het extra chroomwerk van de Sixty Special aan de zijkanten. De auto is voorzien van Nederlands kenteken.

  • Ref. nr.: 1628
  • Merk: Cadillac
  • Model: Fleetwood
  • Jaar: 1959