Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

BMW Z3 Cabriolet


Zoekt u een BMW?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw BMW!

Heeft u een BMW en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

BMW Z3 Cabriolet | 56.034 km | Historie bekend | 1997

Highlights:

- 56.034 km aantoonbaar
- Volledige onderhoudshistorie bekend
- Lederen interieur
- Chromen kofferrek
- Zwarte soft top

BMW Z3 Cabriolet met lage kilometerstand te koop
Bent u op zoek naar een BMW Z3 Cabriolet in goede staat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden te koop aan deze prachtige BMW Z3 uit 1997. Deze BMW is nieuw geleverd in Duitsland en heeft slechts 56.034 (aantoonbare) kilometers gereden. De Z3 is altijd zeer goed onderhouden en alle facturen van het gepleegde onderhoud zijn aanwezig.

BMW Z3 Cabriolet met diverse opties te koop
Deze Z3 is niet alleen in een goede technische conditie, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. De BMW heeft een grijs metallic lakwerk, lichtmetalen velgen, een zwarte soft top en een mooi kofferrek. Het interieur is voorzien van luxe, lederen bekleding en een dashboard met houten accenten. Kortom, een zeer complete BMW Z3 Cabriolet met diverse gewilde opties.

BMW Z3 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een BMW Z3 Cabriolet uit 1997? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: b7231
  • Merk: BMW
  • Model: Z3
  • Jaar: 1997