Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

BMW Alpina B3


Zoekt u een BMW?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw BMW!

Heeft u een BMW en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

BMW E46 Alpina B3 | Slechts 591 Gebouwd | Europese Auto | 1999

Highlights:

- Originele Alpina uitvoering
- Europese auto
- Nummer 182 van slechts 591 gebouwd
- 3.3 liter 6-cilinder motor met 280 PK
- Originele boekjes aanwezig
- Onderhoudshistorie bekend

BMW E46 Alpina in zeer goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie en zeer zeldzame BMW E46 Alpina B3. Deze originele en zeldzame Alpina B3 is nieuw geleverd in België in 1999. Er zijn slechts 591 sedan versies gebouwd en de BMW die we hier te koop aanbieden is productienummer 182. De onderhoudshistorie van de BMW is bekend en de originele boekjes zijn netjes bewaard gebleven. De BMW E46 Alpina B3 wordt aangedreven door de krachtige 3.3 liter 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak.

Zilvergrijze BMW E46 Alpina B3 te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is dit geen standaard BMW E46. Zoals de logo’s al verklappen gaat het hier om een originele Alpina uitvoering. Naast het feit dat de Alpina technische upgrades heeft ten opzichte van de standaard E46 is hij tevens uitgerust met een speciale voorbumper, originele Alpina velgen, diverse Alpina logo’s en een speciaal interieur dat van alle luxe opties is voorzien die u van BMW gewend bent. Hij is uitgevoerd in de zilvergrijze metallic fabriekskleur die in het verleden van een verse laklaag is voorzien. Het lakwerk is dan ook een plaatje om te zien.

BMW E46 Alpina B3 kopen?
Bent u op zoek naar een BMW E46 Alpina B3 uit 1999? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: B4182
  • Merk: BMW
  • Model: Alpina B3
  • Jaar: 1999