27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN

BMW 325i Cabriolet


Zoekt u een BMW?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw BMW!

Heeft u een BMW en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

BMW 325i Cabriolet | Alpina Look | Goede staat | 1991

Highlights:

- 2494cc 6-cilinder motor
- Handgeschakelde 5-versnellingsbak
- Alpina Look
- Airconditioning
- Elektrisch bedienbare ramen en spiegels

BMW 325i Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie en zeer geliefde BMW 325i Cabriolet uit 1991. De BMW 325i kenmerkt zich door zijn krachtige 2494cc 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak. De klassieker is altijd goed onderhouden en zowel optisch als technisch verkeert de BMW in een goede staat. Ziet u zichzelf al de zonsondergang tegemoet rijden in deze cabriolet?

BMW 325i Cabriolet met Alpina Look te koop
Zoals u op de foto’s ziet is dit geen standaard BMW E30 Cabriolet. De klassieker die we hier te koop aanbieden is Triple Black uitgevoerd en heeft een Alpina Look die hem een onderscheidend karakter geeft. De Alpina stijl velgen, stickers en logo maken er een echte eyecatcher van. Het zwart lederen interieur verkeert in een nette staat en is met een aantal gewilde opties uitgerust zoals elektrisch bedienbare ramenen spiegels, en airconditioning zodat u heerlijk koel blijft tijdens het toeren. Om de Triple Black look compleet te maken is er gekozen voor een zwarte soft top die u in een handomdraai inklapt zodra het zonnetje schijnt.

BMW 325i Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een BMW 325i Cabriolet uit 1991? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: b4669
  • Merk: BMW
  • Model: 325
  • Jaar: 1991