Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Bentley Continental GTC


Zoekt u een Bentley?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Bentley!

Heeft u een Bentley en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Bentley Continental GTC Cabriolet | 87.188 Km | Dealer onderhouden | 2008

Highlights:

- 87.188 Km aantoonbaar
- Dealer onderhouden
- Originele boekjes aanwezig en ingevuld
- Nieuw geleverd in Duitsland
- Slechts 2 eigenaren

Dealer onderhouden Bentley Continental GTC Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Bentley Continental GTC Cabriolet uit 2008. De Bentley is nieuw geleverd in Duitsland en heeft sindsdien slechts 2 eigenaren gehad. Hij is altijd door de Bentley dealer onderhouden en de originele boekjes zijn aanwezig en ingevuld. Zijn lage tellerstand van 87.188 km is dan ook volledig aantoonbaar. De Bentley Continental GTC Cabriolet wordt aangedreven door een 6.0 Ltr. W12 motor met automatische versnellingsbak. Zodra u de sleutel omdraait en de 552 PK sterke W12 motor hoort, krijgt u gegarandeerd een grote glimlach op uw gezicht.

Bentley Continental GTC Cabriolet in Silverlake Blue te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien, verkeert deze Bentley Continental GTC Cabriolet in een zeer goede staat. Hij is uitgevoerd in de prachtige fabriekskleur Silverlake Blue metallic en staat op een set originele chromen 21” velgen. De soft top is donkerblauw van kleur wat zorgt voor een mooi samenspel met het lakwerk. Het interieur van de Bentley verkeert in een zeer nette staat en is uitgevoerd in crèmekleurig leder en heeft een dashboard met houtinleg en origineel Breitling klokje. Kortom, een zeer compleet uitgevoerde Bentley Continental in bijzondere kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Bentley Continental GTC Cabriolet uit 2008 kopen?
Bent u op zoek naar een Bentley Continental GTC Cabriolet uit 2008? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: b3393
  • Merk: Bentley
  • Model: Continental
  • Jaar: 2008