27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Autobianchi Giardiniera 500D 1974


Zoekt u een Classic Car?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Classic Car!

Heeft u een Classic Car en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

*** THIS CAR HAS BEEN SOLD ***
Please contact us if you were interested in this car.
Our inventory is constantly changing and we will have similar examples of this model becoming available soon.

-----------------------------

Autobianchi Giardiniera Fiat 500D donkerblauw, in goede staat

De productie van de Autobianchi Giardiniera werd vanaf 1960 gestart in Turijn. Daar werd de auto naast Fiat 500D (met ‘’zelfmoord-deurtjes’’) op dezelfde productielijn gemaakt. Uiteindelijk werd de productie verplaatst naar Autobianchi in Desio en daar werden ze tot 1977 geproduceerd. Dit exemplaar van de Autobianchi Giardiniera komt uit het bouwjaar 1974. Hij verkeert zowel van binnen als buiten in een mooie en goede staat. Hij is voorzien van een donker blauw lakwerk met mooi chroomwerk en een bruin skai interieur. Zeer chique combinatie. De achterin gelegen motor is de 499CC motor en deze is gekoppeld aan de volledig gesynchroniseerde 4-versnellingsbak. Deze auto die is voorzien van een groot vouwdak, is al sinds 2002 in Nederland en beschikt over veel historie. Kortom een mooie, leuke en uitstekend rijdende 500D Giardiniera.

  • Ref. nr.: 1481
  • Merk: SOLD
  • Model: Autobianchi
  • Jaar: 1974