Zondag 4 Juni CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00)

Austin Healey 3000 MK3


Zoekt u een Austin Healey?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Austin Healey!

Heeft u een Austin Healey en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Austin Healey 3000 MK3 | Concoursstaat | Body-off gerestaureerd | 1966

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Concoursstaat
- Matching numbers
- Fotoreportage van restauratie aanwezig

Body-off gerestaureerde Austin Healey 3000 MK3 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Austin Healey 3000 MK3 uit 1966. Deze Healey is zeer recent uitvoerig gerestaureerd door onze eigen restauratie werkplaats en verkeert nu in een absolutie concoursstaat. De Austin Healey is body-off gerestaureerd en de volledige restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage. Het gaat hier om een Matching Numbers Austin Healey, werkelijk de mooiste verkrijgbaar op dit moment.

Austin Healey 3000 MK3 in concoursstaat te koop
Bij de restauratie van deze Austin Healey zijn er kosten noch moeite gespaard om hier een van de mooiste Healey’s ooit uit onze showroom van te maken. Het totaalplaatje van deze British Classic Car klopt dan ook helemaal. Two-tone Ice Blue en Old English White lakwerk, chromen spaakwielen, prachtig chroomwerk en Louvres in de motorkap. Deze Healey heeft het allemaal. Het interieur is voorzien van prachtige donkerblauwe lederen bekleding en een houten dashboard. Bent u op zoek naar een Austin Healey in nieuwstaat? Dan is dit de klassieker voor u!

Austin Healey 3000 MK3 kopen?
Bent u op zoek naar een body-off gerestaureerde Austin Healey 3000 MK3? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: a8068-0
  • Merk: Austin Healey
  • Model: 3000 MKIII
  • Jaar: 1966
  • Int. nr.: Nee