Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Austin Healey 3000 MK3


Zoekt u een Austin Healey?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Austin Healey!

Heeft u een Austin Healey en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Austin Healey 3000 MK3 | Concoursstaat | Body-Off gerestaureerd | 1964

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Concoursstaat
- Matching numbers
- Fotoreportage van restauratie aanwezig

Body-off gerestaureerde Austin Healey 3000 MK3 uit 1964
Deze prachtige Austin Healey 3000 MK3 uit 1964 is zeer recent door onze eigen restauratie werkplaats body-off gerestaureerd tot concoursstaat. De Austin Healey verkeert in een nieuwstaat en de volledige restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage. Werkelijk een van de mooiste exemplaren ooit die we in onze showroom hebben gehad.

Deze restauratie is niet onopgemerkt gebleven en de Austin Healey is dan ook al verkocht voordat we hem aan het grote publiek hebben aangeboden. We wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met deze prachtige klassieker!

Op maat gemaakte Austin Healey 3000 MK3 of Jaguar E-type kopen?
Heeft u interesse in een voor u op maat gemaakte Austin Healey, of een Jaguar E-type naar uw smaak? U kunt zelf de kleurstelling en eventuele technische specificaties bepalen. Heeft u andere specifieke wensen? Wij gaan de auto voor u volledig op maat restaureren. Gemiddelde levertijd voor een volledig gerestaureerde Austin Healey of E-type bedraagt 12 maanden.

Laat uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen en begeleiden u graag op weg naar uw ultieme Healey of E-type.

  • Ref. nr.: a6027-0
  • Merk: Austin Healey
  • Model: 3000 MKIII
  • Jaar: 1964