Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Aston Martin Vantage


Zoekt u een Aston Martin?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Aston Martin!

Heeft u een Aston Martin en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Aston Martin V8 Vantage | Handgeschakeld | Nieuw lakwerk | 2006

Highlights:

- Handgeschakelde versnellingsbak
- Nieuw Ghillies Green lakwerk
- Red Fox lederen interieur
- 106.152 km aantoonbaar
- 4.3 Ltr. V8
- 385 PK

Aston Martin V8 Vantage met handgeschakelde versnellingsbak te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige handgeschakelde Aston Martin V8 Vantage uit 2006. Deze Aston Martin is afkomstig van een liefhebber die de sportwagen altijd goed heeft onderhouden. De originele boekjes zijn aanwezig en ingevuld. Met een tellerstand van 106.152 km kunt u nog vele jaren genieten van deze Aston Martin. De Aston Martin V8 Vantage wordt aangedreven door een 4.3 liter V8 motor met 385 Pk en handgeschakelde versnellingsbak. De combinatie tussen de V8 en de handgeschakelde versnellingsbak zorgt voor een rijbeleving zoals u die nog nooit hebt ervaren.

Aston Martin V8 Vantage met nieuw Ghillies Green lakwerk te koop
De Aston Martin V8 Vantage die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Onlangs is de auto voorzien van een nieuwe laklaag in de originele fabriekskleur Ghillies Green. Een kleur die helemaal past bij een Engelse sportwagen en prachtig combineert met de antracietkleurige velgen. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgevoerd in de kleur Red Fox die erg mooi afsteekt tegen het groene lakwerk. Tevens beschikt de Aston Martin over een aantal gewilde opties zoals een navigatiesysteem, climate control en elektrisch verstelbare stoelen.

Aston Martin V8 Vantage kopen?
Bent u op zoek naar een Aston Martin V8 Vantage? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: a0821
  • Merk: Aston Martin
  • Model: Vantage
  • Jaar: 2006