Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Aston Martin DB7 Vantage Cabriolet


Zoekt u een Aston Martin?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Aston Martin!

Heeft u een Aston Martin en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Aston Martin DB7 Vantage Cabriolet | Historie bekend | 94.024 Km | 2000

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- 94.024 km aantoonbaar
- Pentland Green lakwerk
- Saddle Tan lederen interieur
- 5935cc V12 met 416 PK
- Automatische versnellingsbak

Aston Martin DB7 Vantage Cabriolet te koop
Aston Martin... wie kent het niet. Een Engels automerk dat al decennialang schittert in diverse James Bond films en bekend staat om zijn luxe sportwagens. De Aston Martin die we hier te koop aanbieden betreft een DB7 Vantage Cabriolet, ook wel de Volante genoemd. Deze DB7 werd nieuw geleverd in Nederland in 2000 en heeft een aantoonbare tellerstand van slechts 94.024 km. Deze Engelse sportwagen is altijd goed onderhouden en dit is dan ook vastgelegd in het originele boekje. Hij wordt aangedreven door een 5935cc V12 die goed is voor maar liefst 416 PK. Dit indrukwekkende vermogen in combinatie met de automatische versnellingsbak zorgt voor een geweldige rijervaring.

Aston Martin DB7 Vantage Volante in Pentland Green te koop
Alsof een Aston Martin DB7 Vantage nog niet bijzonder genoeg is, maakt het lakwerk van deze sportwagen er helemaal een feest van. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Pentland Green. Een kleur die prachtig staat op deze Aston Martin en erg mooi combineert met het interieur en de donkergroene soft top. Het interieur is van alle luxe voorzien en is uitgerust met een Saddle Tan lederen interieur. De combinatie van het Pentland Green lakwerk en het Saddle Tan interieur maken er een echte eyecatcher van. Ziet u zichzelf al als James Bond de zonsondergang tegemoet rijden in deze Aston Martin DB7 Vantage Volante?

Aston Martin DB7 Vantage Volante kopen?
Bent u op zoek naar een Aston Martin DB7 Vantage Cabriolet? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: a0540-1
  • Merk: Aston Martin
  • Model: DB7
  • Jaar: 2000