Zondag 3 Juli CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Alfa Romeo Spider Cabriolet


Zoekt u een Alfa Romeo?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Alfa Romeo!

Heeft u een Alfa Romeo en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Alfa Romeo Spider Cabriolet | 92.363 km | Historie Bekend | 1985

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- 92.363 km
- 2.0 liter 4-cilinder
- Originele boekjes aanwezig

Alfa Romeo Spider Cabriolet met onderhoudshistorie te koop
Bent u op zoek naar een Italiaanse klassieker om heerlijk mee te toeren in het zonnetje? Dan is deze Alfa Romeo Spider Cabriolet de auto voor u! Deze Spider is afkomstig van een echte liefhebber die de oldtimer altijd goed heeft onderhouden. De originele instructie- en onderhoudsboekjes zijn nog aanwezig en ingevuld. De Alfa Romeo wordt aangedreven door een pittige 2.0 liter 4-cilinder motor die zorgt voor een onvergetelijke rijervaring. Met een tellerstand van 92.363 km is deze klassieker helemaal klaar voor zijn nieuwe eigenaar.

Alfa Romeo Spider Cabriolet te koop
Wat deze Alfa Romeo onderscheidt van de rest is zijn prachtige kleurstelling. Het zwarte lakwerk staat geweldig op deze klassieker en combineert erg mooi met de lichtmetalen velgen. Het interieur is voorzien van bordeaux rood lederen bekleding, wat zorgt voor een mooi samenspel tussen het zwarte lakwerk. Kortom: een prachtige, goed onderhouden Alfa Romeo die klaar is voor veel mooie toertochten.

Alfa Romeo Spider Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Alfa Romeo Spider Cabriolet uit 1985? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: a2561
  • Merk: Alfa Romeo
  • Model: Spider
  • Jaar: 1985
  • Int. nr.: 03305