Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Alfa Romeo Matta


Zoekt u een Alfa Romeo?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Alfa Romeo!

Heeft u een Alfa Romeo en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Alfa Romeo Matta | AR51 | Zeer zeldzaam | Italiaanse 4x4 | 1953

Highlights:
- Unieke Italiaanse terreinwagen
- Zeer zeldzaam
- Slechts 2000 gebouwd

Zeldzame Alfa Romeo Matta te koop
Wanneer men de naam Alfa Romeo hoort, denken de meeste mensen al gauw aan een Italiaanse sportwagen, maar niets is minder waar. In de jaren 50 heeft Alfa Romeo een jeepachtig voertuig ontwikkeld op basis van de Alfa Romeo 1900. De motor werd aangepakt en het chassis werd korter en smaller gemaakt. Door de installatie van een extra reductiebak konden de versnellingen in hoge en lage gearing gebruikt worden. Het voertuig had vierwielaandrijving en kreeg als bijnaam La Matta, Italiaans voor de gek.

Er zijn slechts 2000 exemplaren van de Matta geproduceerd, waardoor deze klassieker erg zeldzaam is en zeer geliefd onder verzamelaars.

Unieke Alfa Romeo terreinwagen te koop
Van deze Alfa Romeo Matta rijdt er letterlijk geen tweede rond, zo uniek en zeldzaam is deze klassieker. De imposante terreinbanden passen helemaal bij het stoere uiterlijk van deze 4x4 terreinwagen. Deze Matta is uitgevoerd in een wit lakwerk met Italiaanse striping en rode lederen stoelen. Een prachtige combinatie tussen de ruige looks van een terreinwagen en de stijlvolle details die u van Alfa Romeo gewend bent.

Alfa Romeo Matta kopen?
Bent u op zoek naar een unieke terreinwagen zoals deze Alfa Romeo Matta? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: a1496
  • Merk: Alfa Romeo
  • Model: Matta
  • Jaar: 1958