1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Zoute Grand Prix 2024

Oktober 2024

Oldtimers Te Koop >

Een evenement dat geassocieerd wordt met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit voorop staan: het gaat natuurlijk over De Zoute Grand Prix in Knokke-Heist. Ze bereiden zich alweer voor op de volgende editie. De Zoute Grand Prix is ​​terug in oktober 2024 en wordt, voor zowel oldtimers als nieuwe auto’s, het internationale evenement voor de mooiste automerken.

 

De Zoute Grand Prix organiseert verschillende activiteiten zoals een regelmatigheidsrally, de GT Tour, een veiling, de 'balade' en ook een wedstrijd. Jaarlijks komen hier zo'n 250.000 bezoekers uit heel Europa naartoe. De Knokke rally is toch wel het hoogtepunt voor iedere oldtimer liefhebber. De rally bestaat uit 200 teams die voertuigen brengen, het bouwjaar moet tussen 1920 en 1965 liggen. Tijdens het evenement worden 2 rally's georganiseerd met verschillende snelheden. Ook heeft de organisatie van de Zoute Grand Prix in Knokke grote plannen voor de komende jaren. Het programma wordt nog verder uitgebreid met spectaculaire evenementen. Er is een damesrally, een kerstrally en een wedstrijd in Durbuy. Kortom: er is genoeg te beleven op dit geweldige evenement.

 

De toegangsprijs bedraagt ongeveer € 40, - per persoon per dag. Een parkeerticket kost € 10, - per voertuig. Er zijn ruime openingstijden die u de gelegenheid geven om rustig rond te kijken en te genieten van alle activiteiten die te bewonderen zijn tijdens de Zoute Grand Prix.