1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Zoute Grand Prix 2023

Oktober 2023

Oldtimers Te Koop >

De Zoute Grand Prix in Knokke-Heist bereidt zich voor op de volgende editie. Het is een evenement dat geassocieerd wordt met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit voorop staan. De Zoute Grand Prix is ​​terug in oktober 2023 en wordt het internationale evenement voor de mooiste automerken, zowel oud als nieuw.

 

Jaarlijks trekt het evenement in Knokke zo'n 250.000 bezoekers uit heel Europa. De Zoute Grand Prix organiseert verschillende activiteiten zoals een regelmatigheidsrally, de GT Tour, een veiling, de 'balade' en ook een wedstrijd. Het hoogtepunt voor iedere oldtimer liefhebber is toch wel de Knokke rally. De rally bestaat uit 200 teams die voertuigen brengen, waarvan het bouwjaar tussen 1920 en 1965 moet zijn. Tijdens het evenement worden 2 rally's georganiseerd met verschillende snelheden. Daarnaast hebben de organisatoren van de Zoute Grand Prix in Knokke grote plannen voor de komende jaren. Het programma wordt verder uitgebreid met spectaculaire evenementen. Er is een kerstrally, een damesrally en een wedstrijd in Durbuy. Kortom: er is genoeg te doen op dit veelzijdige evenement.

 

Voor een toegangskaartje betaalt u ongeveer € 40, - per persoon per dag. Voor een parkeerticket betaalt u € 10, - per voertuig. Door de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van alle activiteiten die te bewonderen zijn bij de Zoute Grand Prix.