1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Zoute Grand Prix 2022

Oktober 2022

Oldtimers Te Koop >

Zoute Grand Prix is een evenement dat wordt georganiseerd in Knokke-Heist. Sinds vele jaren wordt Het Zoute geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. In oktober 2022 wordt Zoute Grand Prix het internationale evenement voor prachtige automerken, zowel oud als nieuw.

 

Er komen jaarlijks ongeveer 250.000 bezoekers uit heel het continent naar Knokke. De Zoute Grand Prix kent verschillende activiteiten zoals een regelmatigheidsrally, de ‘balade’, de GT Tour, een veiling en een concours. Het hoogtepunt voor de oldtimerliefhebbers is natuurlijk de Knokke rally. De rally bestaat uit voertuigen waarvan het bouwjaar tussen 1920 en 1965 moet liggen. Er zijn 2 soorten rally’s met verschillende snelheden. De organisatoren van de Zoute Grand Prix in Knokke hebben grootse plannen voor de komende jaren. Het programma wordt uitgebreid met enkele spectaculaire activiteiten. Er komt namelijk een kerstrally, een rally voor vrouwen en een race in Durbuy. Kortom: meer dan genoeg te doen op dit geweldige evenement.

 

Voor de toegangsprijs betaalt €40 per persoon per dag. Een parkeerkaart bedraagt €10 per voertuig. Door de ruime openingstijden kunt u genieten van alle activiteiten die te bewonderen zijn bij Zoute Grand Prix.