1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Zoute Grand Prix 2021

Oktober 2021

Oldtimers Te Koop >

Knokke-Heist maakt zich klaar voor de volgende editie van de Zoute Grand Prix. Sinds vele jaren wordt Het Zoute geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. In oktober 2021 wordt Zoute Grand Prix het internationale evenement voor de mooiste automerken, zowel oud als nieuw.

 

Het evenement in Knokke trekt jaarlijks zo’n 250.000 bezoekers uit heel het continent. De Zoute Grand Prix kent verschillende activiteiten zoals een regelmatigheidsrally, de GT Tour, een veiling, de ‘balade’ en zelfs een concours. Het hoogtepunt voor de oldtimerliefhebbers is toch wel de Knokke rally. De rally verwelkomt 200 ploegen die voertuigen meebrengen waarvan het bouwjaar tussen 1920 en 1965 moet liggen. Er zijn 2 rally’s georganiseerd met verschillende snelheden. Daarnaast hebben de organisatoren van de Zoute Grand Prix in Knokke grote plannen voor de komende jaren. Het programma wordt nog meer uitgebreid met enkele spectaculaire evenementen. Zo komt er een kerstrally, een rally voor vrouwen en een race in Durbuy. Kortom: er is genoeg te doen op dit fantastische evenement.

 

De toegangsprijs bedraagt €40 per persoon per dag. Voor een parkeerkaart betaalt u €10 per voertuig. De ruime openingstijden geven u de gelegenheid om te genieten van alle activiteiten die te bewonderen zijn bij Zoute Grand Prix.