1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Zoute Grand Prix 2020

8 oktober 2020 tot en met 11 oktober 2020

Oldtimers Te Koop >

Knokke-Heist stoomt zich klaar voor de volgende editie van de Zoute Grand Prix. Sinds vele jaren wordt Het Zoute geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 8 oktober tot en met 11 oktober 2020 wordt Zoute Grand Prix het internationale evenement voor de mooiste automerken, zowel oud als nieuw.

 

Het evenement trekt jaarlijks zo’n 250.000 bezoekers uit heel het continent naar Knokke. De Zoute Grand Prix kent verschillende activiteiten zoals een regelmatigheidsrally, de ‘balade’, de GT Tour, een veiling en zelfs een concours. Het hoogtepunt voor de oldtimerliefhebbers is toch wel de Knokke rally. De rally verwelkomt 200 gelukkige ploegen die voertuigen meebrengen waarvan het bouwjaar tussen 1920 en 1965 moet liggen. Er zijn 2 soorten rally’s met verschillende snelheden. De organisatoren van de Zoute Grand Prix in Knokke hebben grote plannen voor de komende jaren. Het programma wordt uitgebreid met enkele spectaculaire evenementen. Er komt namelijk een kerstrally, een rally voor vrouwen en een race in Durbuy. Kortom: meer dan genoeg te doen op dit fantastische evenement.

 

De toegangsprijs bedraagt €40 per persoon per dag. Voor een parkeerkaart betaalt u €10 per voertuig. De ruime openingstijden geven u de gelegenheid om te genieten van alle activiteiten die te bewonderen zijn bij Zoute Grand Prix.