1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00


Wim Hakkesteegt

Wim Hakkesteegt (geboortejaar: 1962) monteur.

 

Mijn vrouw en ik deden vroeger fanatiek aan zijspan crossen. Hiervoor hadden wij een knalgele Ford Transit waarin ik reed en mijn vrouw zat in de zijspan. Geweldig vonden we het, vooral om zoiets samen te kunnen doen. Dit hebben wij dan ook een aantal jaar gedaan. Wij hebben daarnaast nooit een eigen auto gehad, omdat die niet nodig was. Alles was voor ons te bereiken met de fiets. Wanneer we auto’s hadden gebruikten we deze puur voor onze sport.

 

Ik heb in totaal 4 jaar gestudeerd aan de LTS Gorinchem. Hiervan heb ik 2 jaar de opleiding elektra gevolgd en gehaald. Ik ben na mijn schooltijd gelijk begonnen met werken, maar na 2 maanden kwam ik erachter dat elektra toch niks voor mij was. Ik heb toen 4 jaar starters en dynamo’s gereviseerd. Na deze 4 jaar ben ik 17,5 jaar voor een motorzaak gaan werken. Hier heb ik zo’n beetje alles gedaan. Ik was werkzaam in de werkplaats, de winkel met motoren en ik verkocht motorkleding. Mijn passie is toch echt het reviseren van motoren.

 

Mijn droomauto is toch wel een zwarte MGA. Ik vind het belangrijk dat een auto netjes gebouwd is, dus de kleur maakt dan voor mij niet zo veel uit. Ik zie liever een gele, rode of groene MGA die mooi gebouwd is dan een niet netjes afgemaakte zwarte MGA.