1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00


Remi Lagache

Remi Lagache (geboortejaar: 1989) internationaal verkoper

 

De eerste auto die ik kocht is een blauwe Volkswagen Golf 2 uit 1991. Ik was 21 toen ik deze auto aanschafte en heb hem nog steeds. Ik wilde graag een perfecte auto, maar wel redelijk goedkoop. Hij kostte me dan ook maar €600. Het is een hele goede auto wat betreft prijs-kwaliteit verhouding.

 

Ik ben naar de ‘business school’ gegaan dichtbij Bordeaux. Deze opleiding duurde 5 jaar en ik heb hier mijn master degree gehaald. Hierna ben ik naar California gereisd om te werken voor een Frans bedrijf dat onder andere zadels en halsters voor paarden maakt. Ik was hier verkoper en heb dit bijna 2 jaar gedaan. Ik koos ervoor om naar California te gaan, omdat daar toen de mogelijkheid voor was en ik deze kans niet liet liggen. Toch wilde ik graag terug naar Europa om hetzelfde werk te doen, maar dan wat dichter bij huis. Helaas is de paardenmarkt helemaal anders in Europa dan in California en dus ben ik mijn 2e passie gaan volgen: oldtimers. Ik werk nu dan ook bij E&R Classics als internationale sales.

 

Mijn droomauto is een donkerblauwe BMW E30. Ik wil graag een auto waarin ik veilig kan rijden en met comfort en ik vind dat deze auto dat zeker biedt.