1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00


Brett Verhoeven

Brett Verhoeven (geboortejaar: 1997) monteur

 

De eerste auto die ik kocht was op mijn 17e, namelijk een zwarte Chevrolet Camaro IROC-Z uit 1985. Ik heb er altijd al van genoten om bezig te zijn met oldtimers en het repareren, restaureren en monteren ervan. Ik heb toen zo ook wat gesleuteld aan mijn Camaro IROC-Z. Ik heb hem opgevoerd van 225 naar 300 pk, omdat hij dan harder op zou trekken bij bijvoorbeeld het stoplicht. Prachtig vond ik het om met die auto te crossen en te ‘spelen’.

 

Ik heb 2 jaar autotechniek gestudeerd aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Hierna heb ik nog eens 2 jaar gestudeerd als 1e automonteur. Tijdens mijn schooltijd heb ik bij E&R Classics stage gelopen, wat me zo goed is bevallen dat ik hier ben blijven werken. Hier was de mogelijkheid om mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen en die kans heb ik gegrepen. Ook waardeer ik het enorm dat ik nooit echt als ‘stage hulpje’ ben gebruikt, maar dat ik als ‘gewone’ werknemer werd en word gezien.

 

Mijn droomauto is toch wel een Chevrolet Camaro sharknose uit 1973. Ik vind ze het mooist in het olijfgroen met een zwart interieur.