1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00


Ben Jaworski

Ben Jaworski (geboortejaar: 1980) detaillist en fotograaf

 

Mijn eerste auto was een zwarte Mustang Coupe uit 1970 met een zwart interieur. Ik was 18 toen ik deze auto voor mezelf kocht, prachtig vond ik hem! Ik heb er in totaal 2 jaar mee gereden en heb hem toen weggedaan. Ik gebruikte de Mustang voor alledaagse ritjes, maar ook om mee op vakantie te gaan. Zo ben ik naar Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en naar Oostenrijk gereden. Op elke vakantie, waar ik ook heen reed, werden er tientallen foto’s gemaakt door mensen op straat. Het is natuurlijk ook een hele stoere auto om te zien!

 

Ik heb 5 jaar gestudeerd aan de Techniek school. Thuis heb ik altijd al een garage gehad met, toentertijd, redelijk moderne auto’s. Nu zijn het inmiddels oldtimers geworden. Ik heb er altijd al van genoten om bezig te zijn met de techniek die oldtimers ons te bieden hebben. Ik ben ermee gestopt toen ik naar Nederland ben verhuisd, waar ik nu alweer 10 jaar woon. Inmiddels ben ik hier werkzaam sinds 2016 als detaillist en fotograaf.

 

Ik heb eigenlijk 2 droomauto’s, namelijk een Corvette C1 uit 1956 en een Austin Healey ook uit 1956. Ik vind ze allebei het mooist in het zwart met een zwart interieur.