1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00


Bas van Luxemburg

Bas van Luxemburg (geboortejaar: 1957) monteur

 

De eerste auto die ik had was een rode Fiat 128 uit 1972. Ik kocht hem toen ik 18 was en heb hem slechts een paar maanden gehad. Het blijft voor mij altijd een bijzondere auto, omdat je je eerste auto nooit meer vergeet. Na deze paar maanden heb ik een rode Ford Escort uit 1978 gekocht.

 

Ik heb 4 jaar elektrotechniek gestudeerd aan de LTS in Geertruidenberg. Ik ben na mijn studie gelijk gaan werken bij garage Janssens in Breda als monteur. Ik heb dit in totaal 8 jaar gedaan, maar wilde tijdens mijn baan graag nog verder studeren. Zo heb ik in de avonduren 6 jaar op de Breda Streekschool 1e en 2e monteur gestudeerd voor vrachtwagens en auto’s. Na mijn baan bij Janssens ben ik gaan werken bij Toyota in Meeuwen voor 2 jaar. Hierna ben ik 24 jaar werkzaam geweest als monteur bij een landbouw mechanisatie & vrachtwagen bedrijf in Dussen. Ik ben daarna gaan werken bij Lex Classics als monteur. Na deze 13 jaar bij Lex Classics ben ik gaan werken bij E&R Classics.

 

 

Ik vind een Jeep Wrangler JK een prachtige wagen, dus dit zou zeker 1 van mijn droomauto’s zijn. Een Aston Martin DB2 uit 1955 vind ik ook echt geweldig om te zien. Het allermooist vind ik ze in het zwart met een rood interieur.