Zondag 5 Februari CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Jaguar SS 100 Replica

€ 49.950

✔ Koop veilig online   ✔ Wereldwijde bezorging tot aan uw deur   ✔ NU gratis opslag & betaal later
  • Bekijk alle foto's
  • 360 exterieur
  • 360 interieur
  • Videopresentatie

Jaguar SS 100 Replica | Zeer goede staat | 1973

Highlights:

- Zeer zeldzaam
- Replica op basis van de Jaguar SS 100
- Onderhoudshistorie is bekend
- Kitcar op basis van een Volkswagen Kever
- Originele bouwtekening en instructieboek aanwezig

Jaguar SS 100 Replica te koop
Bent u op zoek naar een unieke en exclusieve oldtimer? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeer zeldzame Jaguar SS 100 Replica. De Jaguar SS 100 is een erg gewilde klassieker en volgens sommigen de mooiste vooroorlogse sportwagen ooit gemaakt. Hoe prachtig de Jaguar SS 100 ook is, er zijn er niet veel meer van over. Als u er al eentje kunt vinden, is hij vaak voor de meeste mensen onbetaalbaar. Het model is zo exclusief dat mensen op zoek gingen naar andere manieren om van deze British Classic Car te genieten. Het antwoord hierop: een replica kitcar!

Het bedrijf Antique & Classic Automotive Inc. uit New York speelde hierop in door in de jaren 70 en 80 diverse populaire kitcars te bouwen. Hun top of the line product was de replica van de Jaguar SS 100, die hier wordt aangeboden. Ondanks hevige concurrentie onder diverse kitcar bouwers, bleef Antique & Classic Automotive Inc. al die tijd aan de top van de jaren 30 kitcar markt. Er zijn slechts een beperkt aantal Jaguar SS 100 replica’s door deze firma gebouwd en het vinden van een goed exemplaar wordt steeds lastiger.

Jaguar SS 100 Replica in zeer goede staat te koop
De Jaguar SS 100 Replica die we hier te koop aanbieden verkeert in een zeer goede staat. Het imposante chroomwerk staat fantastisch op het British Racing Green. Het bruine interieur en houten stuurwiel maken het geheel helemaal af en maken er een stijlvolle verschijning van. Deze replica van de Jaguar SS 100 is afkomstig van een echte liefhebber die de oldtimer altijd goed heeft onderhouden. De volledige onderhoudshistorie is bekend en vastgelegd in facturen. Zelfs de originele bouwtekening en het originele bouw instructieboek is nog aanwezig bij deze unieke verschijning.

Jaguar SS 100 Replica kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar SS 100 Replica? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: v8006
  • Merk: Jaguar
  • Model: SS 100
  • Jaar: 1973
  • Int. nr.: 17902
BEL ONS
  +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Verplichte velden

Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen