1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Veterama Hockenheim 2024

April 2024

Oldtimers Te Koop >

Vanaf 1975 heeft Veterama zich weten te ontwikkelen tot Europa’s grootste markt voor oldtimers. Jaarlijks trekken ze ruim 4000 exposanten uit heel Europa en zo’n 50.000 bezoekers. De beurs in Mannheim in het tweede weekend van oktober is zo’n groot succes, dat er is besloten om ook een beurs in Hockenheim te organiseren. Het trekt vele verzamelaars die op zoek zijn naar onderdelen en oldtimers.

Veterama heeft besloten de beurs in Hockenheim te openen vanwege de drukte en grote vraag naar onderdelen. Deze beurs vindt plaats in april 2024. Deze plek is ideaal voor verzamelaars om hun kelder of winkel met onderdelen en oldtimers aan te bieden aan de vele liefhebbers ervan. Er zijn ook professionele dealers die het aanbod aanvullen en helpen originele onderdelen te verkrijgen. Graag verkopen zij deze aan u voor een goede prijs.

Een toegangskaartje voor volwassenen bedraagt €14,50 per dag. Dankzij de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van al het mooie dat Veterama u te bieden heeft.