1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Veterama Hockenheim 2023

April 2023

Oldtimers Te Koop >

Veterama heeft zich sinds 1975 met succes ontwikkeld tot Europa’s grootste markt voor oldtimers. Ondertussen zijn er meer dan 4000 exposanten uit heel Europa en ongeveer 50.000 bezoekers. Het grote succes van de beurs in Mannheim in het tweede weekend van oktober die vele verzamelaars trekt die op zoek zijn naar onderdelen en oldtimers, heeft gezorgd voor de opening van de beurs in Hockenheim.

Veterama heeft de beurs in Hockenheim geopend vanwege de drukte en grote vraag naar onderdelen. Deze vindt plaats in het begin van het jaar, namelijk in april 2023. Dit is de ideale plek voor verzamelaars om hun kelder of winkel met onderdelen en oldtimers aan te bieden aan de vele liefhebbers ervan. Zij willen deze onderdelen en oldtimers dan ook tegen een goede prijs aan u verkopen. De professionele dealers verbreden het aanbod en helpen originele onderdelen te verkrijgen.

Een toegangskaartje kost voor volwassenen €14,50 per dag. U kunt rustig rondkijken vanwege de ruime openingstijden en genieten van al het mooie dat Veterama u te bieden heeft.