1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Veterama Hockenheim 2022

April 2022

Oldtimers Te Koop >

Veterama heeft zich sinds 1975 ontwikkeld tot Europa’s grootste markt voor oldtimers. Er zijn meer dan 4000 exposanten uit heel Europa en circa 50.000 bezoekers. Dankzij het grote succes van de beroemde beurs in Mannheim in het tweede weekend van oktober, die vele verzamelaars trekt die op zoek zijn naar onderdelen en oldtimers, is er besloten om ook een beurs in Hockenheim te houden.

 Veterama heeft, vanwege de drukte en grote vraag naar onderdelen, besloten om in het begin van het jaar ook een beurs te houden, namelijk de beurs in Hockenheim. Deze beurs vindt plaats in april 2022. Dit is de perfecte plek voor verzamelaars om hun kelder of winkel met onderdelen en oldtimers aan te bieden aan de vele liefhebbers ervan. Tegen een goede prijs willen zij deze dan ook graag aan u verkopen. De professionele dealers vullen het aanbod aan en helpen originele onderdelen te verkrijgen.

Voor een toegangskaartje voor volwassenen betaalt u € 14,50 per dag. U kunt rustig rondkijken vanwege de ruime openingstijden en genieten van al het mooie dat Veterama u te bieden heeft.