1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Veterama Hockenheim 2021

April 2021

Oldtimers Te Koop >

Met meer dan 4000 exposanten uit heel Europa en circa 50.000 bezoekers heeft de Veterama zich sinds 1975 ontwikkeld tot Europa’s grootste markt voor oldtimers. In het tweede weekend van oktober is het dan ook elk jaar weer een enorm succes in Mannheim en trekt vele verzamelaars die op zoek zijn naar onderdelen en oldtimers.

 

Veterama heeft, vanwege de drukte en grote vraag naar onderdelen, besloten om in het begin van het jaar ook een beurs te houden, namelijk de beurs in Hockenheim. Deze zal dan plaatsvinden in april 2021. Deze expositie biedt het ideale platform, dit is namelijk waar amateurverzamelaars samenkomen die hun kelder of winkel willen leegmaken wat betreft onderdelen en oldtimers. Tegen een goede prijs willen zij deze dan ook graag aan u verkopen. De professionele dealers vullen het aanbod aan en helpen originele onderdelen te verkrijgen.

 

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €12 voor een dag en €25 voor alle 3 de dagen. U kunt rustig rondkijken vanwege de ruime openingstijden en genieten van al het mooie dat Veterama u te bieden heeft.