1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Veterama Hockenheim 2020

4 + 5 April 2020

Oldtimers Te Koop >

Sinds 1975 heeft de Veterama zich ontwikkeld tot Europa’s grootste markt voor oldtimers met meer dan 4000 exposanten uit heel Europa en circa 50.000 bezoekers. Het is elk jaar weer een geweldig succes in Mannheim in het tweede weekend van oktober en trekt vele verzamelaars die op zoek zijn naar felbegeerde onderdelen en oldtimers.

 

Door de drukte en grote vraag naar onderdelen heeft Veterama besloten om in het begin van het jaar ook een beurs te houden, namelijk de beurs in Hockenheim. Deze zal dan ook plaatsvinden in april 2020. Dit is waar amateurverzamelaars samenkomen die hun kelder of winkel willen leegmaken wat betreft onderdelen en oldtimers, daarom is deze expositie het ideale platform. Zij willen deze dan ook graag aan u verkopen tegen een goede prijs. De professionele dealers vullen het aanbod aan en helpen originele onderdelen te verkrijgen.

 

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €12 voor een dag en €25 voor alle 3 de dagen. Met de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van al het mooie dat Veterama u te bieden heeft.