1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Veterama Hockenheim 2019

5 april tot en met 7 april 2019

Oldtimers Te Koop >

Met meer dan 4000 exposanten uit heel Europa en circa 50.000 bezoekers heeft de Veterama zich sinds 1975 ontwikkeld tot Europa’s grootste markt voor oldtimers. Het is elk jaar weer een enorm succes in Mannheim in het tweede weekend van oktober en trekt vele verzamelaars die op zoek zijn naar felbegeerde onderdelen en oldtimers.

 

Vanwege de drukte en grote vraag naar onderdelen heeft Veterama besloten om in het begin van het jaar ook een beurs te houden, namelijk de beurs in Hockenheim. Deze zal dan plaatsvinden op 5 tot en met 7 april 2019. Deze expositie biedt het ideale platform, want dit is waar amateurverzamelaars samenkomen die hun kelder of winkel willen leegmaken wat betreft onderdelen en oldtimers. Zij willen deze dan ook graag aan u verkopen tegen een goede prijs. De professionele dealers vullen het aanbod aan en helpen originele onderdelen te verkrijgen.

 

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €12 voor een dag en €25 voor alle 3 de dagen. Met de ruime openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van al het mooie dat Veterama voor u te bieden heeft.