1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Salon Retro Mobile Paris 2022

Februari 2022.

Oldtimers Te Koop >

Op Salon Retro Mobile zijn er ongeveer 620 exposanten, meer dan 6500 m² aan tentoonstellingsruimte, 1000 voertuigen en meer dan 120 clubs aanwezig. Het evenement vindt plaats in februari 2022. Dit jaar zal Retromobile worden gehouden in paviljoen 1, 2 & 3, de grootste en meest prestigieuze zaal in het expositiecentrum Porte de Versailles, Parijs.

 

Hierdoor zijn er dus meer artiesten, meer clubs, meer federaties, meer onderdelen en schaalmodelverkopers, meer evenementenorganisatoren, meer restaurateurs. Meer ruimte voor exposanten, meer comfort voor bezoekers, meer redenen om te kopen, te dromen, informatie te vinden en nieuwe en oude producten te bewonderen bij de talloze stands. Standhouders en autoverkopers doen hun uiterste best om bezoekers uit de vier hoeken van de wereld het naar hun zin te maken. En er zijn nog meer verrassingen die alleen deze show kan bieden. Erfgoed en geschiedenis ontmoeten elkaar in Retromobile, waar het hele toegewijde team u graag verwelkomt.

 

De beurs biedt ruime openingstijden waardoor u op uw gemak rond kunt kijken. De toegangsprijs is ongeveer €22 per persoon per dag. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kijk voor de routebeschrijving op de officiële website.