1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Salon Retro Mobile Paris 2021

Februari 2021.

Oldtimers Te Koop >

Er zijn zo’n 620 exposanten, meer dan 6500 m² aan tentoonstellingsruimte, 1000 voertuigen en meer dan 120 clubs op Salon Retro Mobile aanwezig. Het evenement vindt plaats in februari 2021. Dit jaar, gestimuleerd door het aanhoudende succes van voorgaande jaren, zal Retromobile worden gehouden in paviljoen 1, 2 & 3, de grootste en meest prestigieuze zaal in het expositiecentrum Porte de Versailles, Parijs.

 

Dit betekent dus meer ruimte voor exposanten, meer informatie te vinden en nieuwe en oude producten te bewonderen bij de talloze stands, meer comfort voor bezoekers, meer redenen om te kopen en te dromen. Meer artiesten, meer clubs, meer federaties, meer onderdelen en schaalmodelverkopers, meer evenementenorganisatoren, meer restaurateurs. Autoverkopers doen hun uiterste best om bezoekers uit de vier hoeken van de wereld tevreden te stellen. En er zijn nog meer verrassingen die alleen deze show kan bieden. Erfgoed en geschiedenis ontmoeten elkaar in Retromobile, waar het hele toegewijde team u graag verwelkomt.

 

Er zijn ruime openingstijden waardoor u op uw gemak rond kunt kijken. De toegangsprijs is ongeveer €22 per persoon per dag. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kijk voor de routebeschrijving op de officiële website.