1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Retro Classics Stuttgart 2024

Maart 2024

Oldtimers Te Koop >

Deze beurs in Zuid-Duitsland is dé beurs voor alle liefhebbers van klassieke auto’s, namelijk Retro Classics Stuttgart. Ze hebben zichzelf gevestigd als een centrale ontmoetingsplaats voor de klassieke autobranche. Jaarlijks trekt het vele bezoekers naar zich toe van over de hele wereld. Op de expositie wordt er veel verteld over de verschillende oldtimers in de zalen van het beursterrein van Stuttgart. Het is natuurlijk ook mogelijk om een oldtimer te kopen. Dit jaar zal de beurs plaatsvinden in maart 2024.

Iedere dag van de beurs worden er ongeveer 10 shows en indrukwekkende presentaties gehouden om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke dag hebt. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €20 per dag en kinderen van 6 tot 15 jaar zijn €15 per dag. Er zijn ruime openingstijden waardoor u rustig rond kunt kijken, namelijk van 09.00 uur tot 18:00 uur.

Als u geïnteresseerd bent in Retro Classics Stuttgart en graag met uw eigen oldtimer wil komen is dat ook mogelijk. Er is ruimte om uw oldtimer veilig te parkeren bij het Messepiazza West, die vlak gelegen is voor de ingang West, tegen een kleine vergoeding. Er is daarnaast voor uw alledaagse auto ook voldoende parkeerruimte. In de toekomst zal het geplande korte- en langeafstandstreinstation voor korte routes zorgen die u binnen enkele minuten bij Messepiazza brengt. Het adres is Messepiazza 1 in Stuttgart.