1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Retro Classics Stuttgart 2023

Maart 2023

Oldtimers Te Koop >

Dé beurs voor alle liefhebbers van oldtimers is Retro Classics Stuttgart. Het is een centrale ontmoetingsplaats geworden voor de klassieke autobranche. De beurs vindt plaats in Zuid-Duitsland en trekt vele bezoekers aan. Tijdens deze expositie wordt er veel verteld over de oldtimers in de vele zalen van dit beursterrein in Stuttgart. Daarnaast is het ook mogelijk om oldtimers te kopen. De beurs zal plaatsvinden in maart 2023.

Er zijn shows en allerlei andere programma’s georganiseerd om te zorgen dat u een onvergetelijke dag beleefd. Dit wil zeggen dat er elke dag van de beurs zo’n 10 shows en andere indrukwekkende en informatieve presentaties worden gehouden. Voor een toegangsticket betaalt u €20 voor volwassenen per dag en voor kinderen van 6 tot 15 jaar betaalt u €15 per dag. De openingstijden van de beurs zijn van 09.00 uur tot 18:00 uur waardoor u rustig rond kunt kijken en genieten van alle mooie oldtimers en shows.

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze beurs en graag met uw eigen oldtimer wil komen kan dat ook. U kunt uw oldtimer veilig parkeren tegen een kleine vergoeding bij het Messepiazza West, die vlak is gelegen voor de ingang West. Voor uw alledaagse auto is er ook voldoende parkeerruimte. In de toekomst zal het geplande korte- en langeafstandstreinstation voor korte routes zorgen die u binnen enkele minuten bij Messepiazza brengt. Het adres is Messepiazza 1 in Stuttgart.