1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Retro Classics Stuttgart 2022

17 tot en met 20 maart 2022

Oldtimers Te Koop >

Retro Classics Stuttgart is dé beurs voor alle liefhebbers van klassieke auto’s. Deze expositie in Zuid-Duitsland heeft zichzelf gevestigd als een centrale ontmoetingsplaats voor de klassieke autobranche. Het trekt enorme hoeveelheden bezoekers aan. Er wordt van alles verteld over de oldtimers in de vele zalen van het beursterrein van Stuttgart. Naast deze shows is het natuurlijk ook mogelijk om oldtimers te kopen. De beurs zal dit jaar plaatsvinden op 17 tot en met 20 maart 2022.

Om te zorgen dat u een onvergetelijke dag beleeft zijn er speciale shows en allerlei andere programma’s georganiseerd. Er worden elke dag ongeveer 10 shows en andere indrukwekkende en informatieve presentaties gehouden. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €20 per dag en kinderen van 6 tot 15 jaar zijn €15 per dag. Dankzij de ruime openingstijden, namelijk geopend van 09.00 uur tot 18:00 uur,  kunt u rustig rondkijken en genieten van alle mooie oldtimers.

Bent u geïnteresseerd in deze beurs en wilt u graag met uw eigen oldtimer komen? Dat kan! De mogelijkheid is er om uw oldtimer te parkeren bij het Messepiazza West, die vlak is gelegen voor de ingang West, tegen een kleine vergoeding. Voor uw alledaagse auto is er ook voldoende parkeerruimte. In de toekomst zal het geplande korte- en langeafstandstreinstation voor korte routes zorgen die u binnen enkele minuten bij Messepiazza brengt. Het adres is Messepiazza 1 in Stuttgart.