1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Retro Classics Stuttgart 2021

18 maart tot 21 maart 2021

Oldtimers Te Koop >

Retro Classics Stuttgart is dé beurs voor alle liefhebbers van klassieke auto’s. Deze expositie heeft zichzelf duidelijk gevestigd als een centrale ontmoetingsplaats voor de klassieke autobranche in Zuid-Duitsland en trekt enorme hoeveelheden bezoekers aan. Er wordt u van alles verteld in de vele zalen van het beursterrein van Stuttgart over de oldtimers. Dit jaar zal dat plaatsvinden op 18 maart tot en met 21 maart 2021.

 

Er zijn speciale shows en allerlei andere programma’s georganiseerd om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Elke dag worden er zo’n 10 shows of andere indrukwekkende en informatieve presentaties gehouden, waardoor het dus zeker de moeite waard is om hier een bezoek aan te brengen. De toegangsprijs voor volwassenen voor een dag is €18 en voor 2 dagen €28 en kinderen van 6 tot 15 jaar zijn €13. De openingstijden zijn erg ruim en bieden u genoeg tijd om rustig rond te kunnen lopen en daarbij te genieten van de vele indrukwekkende gebeurtenissen.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag met uw eigen oldtimer komen? Dat kan! U kunt uw oldtimer parkeren bij het nieuwe Messepiazza West, die vlak is gelegen voor de ingang West, voor €7. Voor uw alledaagse auto zijn er maar liefst 8,200 parkeerplaatsen aanwezig, maar wanneer die van het vliegveld ook worden gebruikt zullen dit er 15,000 zijn. Het adres is Messepiazza 1 in Stuttgart.