1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Retro Classics Stuttgart 2020

27 februari tot 1 maart 2020

Oldtimers Te Koop >

Retro Classics Stuttgart is dé beurs voor alle liefhebbers van klassieke auto’s. Deze beurs heeft zichzelf gevestigd als een ontmoetingsplaats voor de klassieke autobranche in Zuid-Duitsland en trekt duizenden bezoekers aan. In de vele zalen van het beursterrein van Stuttgart zal van alles over de oldtimers worden gepresenteerd aan bezoekers. Dit jaar zal dat plaatsvinden op 27 februari tot en met 1 maart 2020.

 

Er zijn shows en allerlei andere programma’s georganiseerd om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Elke dag worden er dan ook zo’n 10 speciale shows of andere indrukwekkende presentaties gehouden. Het is dus zeker de moeite waard om hier een bezoek aan te brengen. De toegangsprijs voor volwassenen is €18 voor een dag en €28 voor 2 dagen. Kinderen van 6 tot 15 jaar zijn €13. Er zijn zeer ruime openingstijden en bieden u genoeg tijd om rustig rond te kunnen lopen en te genieten van de vele indrukwekkende gebeurtenissen.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag met uw eigen oldtimer komen? Dat kan! U kunt uw oldtimer parkeren bij het nieuwe Messepiazza West voor €7, welke is gelegen vlak voor de ingang West. Komt u met uw alledaagse auto? Daarvoor zijn er maar liefst 8,200 parkeerplaatsen aanwezig, maar als die van het vliegveld ook worden gebruikt zullen dit er 15,000 zijn. Het adres is Messepiazza 1 in Stuttgart.