NL EN US DE FR PL CZ ES SE HU RO SK

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, The Netherlands
+31 416 751 393

Zondag 7 Juli is onze showroom EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Retro Classics Cologne 2020

November 2020

 

Retro Classics Cologne in Keulen is een oldtimerbeurs aan het einde van het seizoen. Meer dan 400 nationale en internationale autofabrikanten, dealers, verzamelaars en specialisten presenteren zich op de Retro Classics Cologne en tonen de hele wereld fantastische oldtimers. Het gaat om een tentoonstellingsruimte van maar liefst 40.000 m². Dit zal plaatsvinden in november 2020.

 

Retro Classics Cologne heeft een gevarieerd programma met geselecteerde exposities, informatie forums, de verkoop van voertuigen, interessante speciale shows, talloze club presentaties en voorstellingen. De beurs biedt meer dan 1.500 hoogwaardige klassieke auto's, verzamelitems, zeldzame vooroorlogse modellen, historische bedrijfsvoertuigen, onderdelen, accessoires en benodigdheden en diverse diensten in verband met restauratie.

 

Er zijn ruime openingstijden die u de kans geven om rustig rond te kijken. De toegangsprijs bedraagt niet veel en daarom is het zeker de moeite waard om even een bezoek te brengen. Het adres is Koelnmesse GmbH, Messeplatz 1, 50679 Köln. Kijk voor de routebegeleiding op de officiële website.