1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Retro Classics Cologne 2019

15 tot en met 17 november 2019

Oldtimers Te Koop >

De beurs Retro Classics Cologne in Keulen is een oldtimerbeurs aan het einde van het seizoen. Meer dan 400 nationale en internationale autofabrikanten, dealers, verzamelaars en specialisten presenteren zich op de Retro Classics Cologne en tonen de hele wereld prachtige oldtimers. Het gaat om een tentoonstellingsruimte van maar liefst 40.000 m². Dit zal plaatsvinden op 15 tot en met 17 november 2019.

 

Het aanbod van de beurs omvat meer dan 1.500 hoogwaardige klassieke auto's, verzamelitems, zeldzame vooroorlogse modellen, historische bedrijfsvoertuigen, onderdelen, accessoires en benodigdheden en diverse diensten in verband met restauratie. Een gevarieerd programma met geselecteerde exposities, informatie forums, de verkoop van voertuigen, interessante speciale shows, talloze club presentaties en voorstellingen, de beurs in Keulen biedt het allemaal.

 

Er zijn ruime openingstijden die u de kans geven om rustig rond te kijken. De toegangsprijs is laag en daarom is het zeker de moeite waard om even een bezoek te brengen. Het adres is Koelnmesse GmbH, Messeplatz 1, 50679 Köln. Kijk voor de routebegeleiding op de officiële website.