1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Oldtimer Messe Tulln 2024

Mei 2024

Oldtimers Te Koop >

Het grootste auto-evenement van Oostenrijk is Oldtimer Messe Tulln. Er zijn op de beurs meer dan 750 exposanten aanwezig uit binnen- en buitenland die hun producten en diensten presenteren aan alle liefhebbers ervan. Deze expositie biedt compleet gerestaureerde voertuigen tot klassieke auto onderdelen, modelauto’s en literatuur. In mei 2024 vindt deze expositie plaats met behulp van meer dan 90 autoclubs die hun voertuigen aan u laten zien. Het is dus ook mogelijk om hier oldtimers te kopen.

 

Met een beursoppervlakte van 85.000 m2, waarvan 55.000 m2 buiten is en 30.000 m2 binnen verdeeld over 9 hallen, biedt Oldtimer beurs Messe Tulln niet alleen oldtimers aan. Er zijn namelijk ook youngtimers, tractoren, bromfietsen, een onderdelenmarkt voor auto’s en motorfietsen aanwezig en er vindt een veiling plaats. Genoeg te doen en te zien dus op deze beurs!

 

Bij Oldtimer Messe Tulln is er voldoende parkeergelegenheid, er zijn namelijk 7000 parkeerplaatsen rondom het expositiecentrum. Alle hallen zijn drempelvrij voor de rolstoelgebruikers. Er is ook gedacht aan invalidenparkeerplaatsen bij de parkeerplaatsen in het oosten en tussen de ingang naar het zuiden. Er is een gratis pendeldienst geregeld van de meer afgelegen parkeerplaatsen naar de hoofdingang van de expositie. De parkeerkosten zijn gratis. Voor een toegangsticket betaalt u voor volwassenen €13 per dag en voor kinderen tot en met 15 jaar kost het €4. Door de openingstijden kunt u rustig rondkijken en genieten van al het moois. Het adres is Messegelände TULLN, 3430 Tulln.