1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Oldtimer Messe Tulln 2023

Mei 2023

Oldtimers Te Koop >

Er zijn meer dan 750 exposanten aanwezig uit binnen- en buitenland die hun producten en diensten presenteren. Hierbij hebben we het over Oldtimer Messe Tulln, het grootste auto-evenement van Oostenrijk. Deze beurs heeft het allemaal: van compleet gerestaureerde voertuigen tot klassieke auto onderdelen, modelauto’s en literatuur. Er zullen meer dan 90 autoclubs aanwezig zijn die hun voertuigen aan u laten zien. U kunt hier ook oldtimers kopen. Deze beurs vindt plaats in mei 2023.

 

Er zijn naast oldtimers ook youngtimers, tractoren, bromfietsen, een onderdelenmarkt voor auto’s, motorfietsen en er vindt een veiling plaats op de Oldtimer beurs Messe Tulln. Dit vindt allemaal plaats in 9 hallen, die samen een oppervlakte hebben van 30.000 m2. In totaal is er 85.000 m² beschikbaar, waarvan 55.000 m² buiten is.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid, er zijn namelijk 7000 parkeerplaatsen rondom het beurscentrum. Bij de parkeerplaatsen in het oosten en tussen de ingang naar het zuiden is gedacht aan invalidenparkeerplaatsen. Ook zijn alle hallen drempelvrij toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wanneer u de auto wat verder weg heeft moeten parkeren zijn er gratis pendelbussen geregeld van de parkeerplaatsen naar de hoofdingang van de expositie. Parkeren is gratis! De toegangsprijs voor een volwassenen bedraagt ongeveer €13 per dag en €4 voor kinderen tot en met 15 jaar. Dankzij de ruime openingstijden kunt u op uw gemak rondkijken. Het adres is Messegelände TULLN, 3430 Tulln.