1 November (Allerheiligen) OPEN - Zondag 7 November EXTRA OPEN van 12:00 tot 16:00

Oldtimer Messe Tulln 2022

Mei 2022

Oldtimers Te Koop >

Oldtimer Messe Tulln is het grootste auto-evenement van Oostenrijk. Op de beurs zijn meer dan 750 exposanten aanwezig uit binnen- en buitenland die hun producten en diensten presenteren. Van compleet gerestaureerde voertuigen tot klassieke auto onderdelen, modelauto’s en literatuur: deze beurs heeft het allemaal. In mei 2022 vindt deze expositie plaats met behulp van meer dan 90 autoclubs die hun voertuigen aan u laten zien. U kunt hier dus ook oldtimers kopen.

 

Oldtimer beurs Messe Tulln biedt niet alleen oldtimers aan, maar ook youngtimers, tractoren, bromfietsen, een onderdelenmarkt voor auto’s, motorfietsen en er vindt een veiling plaats. Dit vindt allemaal plaats op een oppervlakte van 85.000 m², waarvan 55.000 m² buiten en 30.000 m² in 9 hallen.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid, er zijn namelijk 7000 parkeerplaatsen rondom het expositiecentrum. Bij de parkeerplaatsen in het oosten en tussen de ingang naar het zuiden is gedacht aan invalidenparkeerplaatsen. Daarnaast zijn alle hallen drempelvrij toegankelijk. Er is een gratis pendeldienst geregeld van de meer afgelegen parkeerplaatsen naar de hoofdingang van de expositie. Parkeren is gratis! De toegangsprijs voor een volwassenen is ongeveer €13 per dag en €4 voor kinderen tot en met 15 jaar. De openingstijden zijn ruim en geven u genoeg tijd om rond te kunnen kijken. Het adres is Messegelände TULLN, 3430 Tulln.